Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mantarli et kavurma


cok cabuk ama lezzeti bir tarif
yogun bir günden sonra aksam dar zamanlara kalmis yemek hazirliklari icin ;)


mantarli et kavurma
malzeme

500 gr kusbasi et
1 kutu konserve kesilmemis kücük tüm mantar
1 yemek kasigi tereyag
tuz karabiber
yarim cay bardagi sicak su

yapilisi
eti düdüklü tencereye koyup normal bir kapak kapatarak suyunu salip cekmesini saglayarak bir miktar kavurun kavrulan ve suyunu ceken ete bir kasik tereyag koyup tuz karabiber ekleyip karistirin mantarlari süzüp yikayin ete ilave edip bir iki kez cevirdikden sonra suyu ekleyin düdüklünün kendi kapagini kapatip pisirme ayarinda 15 dakika daha pisirin

sicak olarak servise sunun
 afiyet olsun .......

1 yorum:

Öncelikle bana ayirmis oldugun zaman icin tesekkür ederim
Allah c.c. razi olsun
sevgili ziyaretcim
sayet google hesabiniz yoksa yorumlama bicimi isimli kutucuktaki anonim ayarini secerek sizde yorum birakabilirsiniz sevgilerimle