Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kagit kebabi


selamün aleyküm dostlarim
sebep nedir bilmiyorum ,ama tuhaf bir sogukluk isteksizlik ile karsi karsiyayim
 dualarinza talibim

gerekli malzeme
500 gr kusbasi kemiksiz kuzu eti
3 adet orta boy patates
2 adet yemeklik kuru sogan
2 adet yesil sivri biber
4 adet yagli kagit
2 adet ortaboy havuc
tuz karabiber kekik
yarim cay bardagi sivi yag
yapilisi
eti bir kaba koyup üzerine küp dogranmis patatesi ,biberi,sogani,ve havucu koyup
tuz karabiber kekik ekleyip karistirin sivi yagi ekleyin
bir kez daha karistirin
yagli kagitlari tezgaha yayin malzemeyi   kagitlarin  üzerine dört esit parcaya bölüstürün
kagitlari paket seklinde katlayip her yerini iyice kapatin
 firin tepsisine koyun firca yardimi ile üzerlerine de biraz sivi yag
sürüp isitilmis 200 derece firinda 45 dakika pisirin
yaninda pilav ile servis yapmanizi öneririm
afiyet olsun

3 Kommentare:

  1. Çok lezzetli ve doyurucu olsa gerek..ellerine sağlık ablacım..
    Ablacım pürüzler giderildi haberin olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Kağıt içinde olunca özellikle etler çok güzel pişiyor. Tabi ağır ağır pişirince. Çok sever, sıkça da yaparız bu yemeği.

    Ellerinize sağlık, sizinki de çok güzel gözüküyor...

    YanıtlaSil

Öncelikle bana ayirmis oldugun zaman icin tesekkür ederim
Allah c.c. razi olsun
sevgili ziyaretcim
sayet google hesabiniz yoksa yorumlama bicimi isimli kutucuktaki anonim ayarini secerek sizde yorum birakabilirsiniz sevgilerimle