öncelikle özür dilerim sizlerden cok acil cekildigi icin istedigim gibi bir resim olmadi :(
malzeme
1 adet kuzu boyun parcalanmamis
1 kahve kasigi kirmizi toz biber
1kahve kasigi kekik
1 cay kasigi kimyon
bir bicagin ucu ile tarcin . fazla olmamasina özen gösterin öbür baharatlari bastirmasin
1 kahve kasigi sarimsak tozu
tuz karabiber
yarim cay bardagindan az su
boyunu yikayin bir iki saat kadar soguk suyun icinde birakin ve bir kac kez suyunu degistirin
daha sonra güzelce kurlayin .tüm baharat malzemelerini karistirip ete sürün firin posetine koyup kenarlarindan poseti baglayin 180 derece önceden isitilmis firinda yaklasik 90 dakika pisirin servisten önce catal yardimi ile kemiklerinden etini ayirin ister pilav isteseniz patates püresi ile sicak servis edin
afiyet olsun
Ellerine sağlık iyi geceler canım ...
YanıtlaSil